Vår? Nähä!!

... i alla fall inte imorse när jag drog upp persiennerna och möttes av detta:





En liten pippifågel tog sin tillflykt under studsmattan:



Igår guidade jag ett tiotal lärare från Bulgarien, Rumänien, Grekland, Italien och Turkiet runt om på skolan. De tyckte det var fruktansvärt kallt att gena över skolgården mellan två av byggna-derna (20 meter, möjligen 30) - två av deltagarna vägrade tvärt. Och då var det väl +7, ungefär. Undrar vad de tycker om snön...? :)

Det har snöat av och till hela dagen, by the way. Lapphandskar, hagel - och hela spektrat
däremellan!
_ _ _ _ _

Skitsvåra frågor på quizen igår. Vi hamnade i bottenskiktet efter första rundan, men kämpade oss upp till en fjärdeplats i den andra. Att John F Kennedy grundade Fredskåren hade vi inte en aning om, heller inte vem som spelade huvudrollen i filmen om Ray Charles (Jamie Foxx) eller hur många fruar en muslimsk man får ha (fyra).

Men att Kurt Wallander är från Ystad och att den kemiska beteckningen för fosfor är P och att det är Azerbajdzjan som har "AZ" som beteckning på bilarna - det kunde vi!! :)
_ _ _ _ _

Resultatet av min uppmaning på Världsbokdagen:


_ _ _ _ _

Sommarjobbmässa på skolan idag:

   

Tanken är att koppla samman ungdomar som söker jobb med arbetsgivare som söker arbets-kraft. Ingångsbiljett: CV. Det är första gången som mässan arrangeras, men planen är att den ska bli årligt återkommande. Smart idé!
_ _ _ _ _

Det finns en massa TV-reklam som är... ja, hur ska man säga? Dålig, rätt och slätt! Men sen finns det en del inslag som fastnar. Hvilken side av fartsgrensen er du på? är ett sånt.
Tankeväckande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0