Bunkrat burkar

Nu har jag bunkrat. För det brukar vara samma visa varje år - vad ska jag förpacka alla biskvier och pepparkakor i?! Stegade helt enkelt in på en av kioskerna i stan - och fick med mig 80 burkar. Det borde ju räcka ett tag... :)



Men fy bubblan för att diska allihop...
_ _ _ _ _

Just ja. Så här ser gräddkannan/sockerskålen ut som jag köpte på Bus-Idas:



... och alla äggkopparna:
_ _ _ _ _

Spöregn här idag. Då valde jag att tvätta bilen... Hm. Inte så genomtänkt, kanske, för sen blev den alldeles nerstänkt på vägen hem. Men jag fick i alla fall bort den gamla smutsen! :)

Nu ska jag göra ett nytt försök att skruva ihop väderstationen. Det tog tvärstopp senast, eftersom jag inte hade nån skruvmejsel i rätt storlek. Det hade inte vaktmästarna heller, visade det sig. Men nu har jag lånat ett helt set av elektroniklärarna. Och så har jag lånat ett spett av Unni och EA. Så jag har gott hopp om att få hela stationen på plats innan helgen. Fast det retar mig att det i instruktionsboken står att man helst inte ska placera stationen kallt, för då tar batterierna slut snabbt. Men hallå!?!?? Hela poängen med den är ju att den ska stå utomhus!!! Eller?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha ha ja det kanske är det som är förklaringen till den där väderstationen du pratat om som det är vindstilla i trots storm ute. Den står helt enkelt inte kallt för de har följt instruktionerna eller nåt. ;)

2010-11-04 @ 21:18:12
Postat av: Tova

Det är jag som är skyldig till kommentaren ovan. Glömde fylla i mitt namn. Tova

2010-11-04 @ 21:19:17
Postat av: Jenny

Tror du är nåt på spåret där...! :)

2010-11-05 @ 09:31:33
Postat av: Anki

Vilket gäng av äggkoppar du fann! Och vilket sött gräddsockerpar! Till våren får du nog komma hem till jätteloppis i Arcus - kanske Eva vill haka på oxå?

2010-11-05 @ 22:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0