Undantag

Jag erkänner. Jag har gjort ett litet undantag från mitt klädköpsstopp. Var en sväng på stan med Unni tidigare i veckan, och på Hjørnet hade de slutrea. Hittade en tunika/klänning som jag inte riktigt kunde bestämma mig för om jag tyckte var fin eller tantig, men skit samma - den var read för en femtilapp (istället för 600:-) så då gick det ju inte att låta bli! Dessutom - jag hade den på jobbet igår, och faktiskt tror jag aldrig jag fått så mycket skryt för ett klädesplagg förr! :)
 
 
När jag nu ändå håller på och erkänner: minns ni den där tunikan med ett minst sagt konstigt kundomdöme? Jag fick tag på den. Och när jag nu ändå beställde den, hittade jag två andra reaplagg också:
 
 
 
 
 
"Allmogetunikan" är aningen för stor, men jag brydde mig inte om att skicka tillbaka den (för en storlek mindre hade antagligen blivit aningen för liten). Tunikan i mitten - ja, där ser ni problemet. Efter första tvätten ändrade spetsinfällningarna färg rätt ordentligt. Skit. Men den svarta tunikan sitter perfekt! Jag vet, den ser jättetråkig ut där den hänger - den är finare på, särskilt med färgglada strumpbyxor till.
 
Tänk, jag som inte brydde mig ett dyft om kläder förr. Har inga som helst illusioner om någon väl utvecklad smak, men jag tycker i alla fall det är kul att hitta nåt nytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0