Tvätt och sånt...

Man kan inte ha kul och gå på tur jämt! Igår kväll ägnade jag mig åt att tvätta kläder. Det finns en tvättstuga på campingen som man får låna - till det facila priset av 25:- per maskin... - och jag har ingen tvättmaskin på plats när jag flyttar in i lägenheten till helgen så jag passade på. Men mer än två maskiner ansåg jag mig inte ha råd med! :)

Ska på rekognosceringsrunda nu i veckan. Tvättmaskin (finns alltså inte i lägenheten men det var jag medveten om). Spis (det finns inte heller i lägenheten - något oväntat...). Dator + skrivare. Både Expert och Elkjøp finns här i stan. Hoppas på att folkbokföringen snart har registrerat mig som inflyttad till landet (vilket blev omständligare än jag tänkt mig - jag hade inte med mig passet och körkortet godtogs inte som legitimation), så att jag kan gå till banken och öppna ett konto, så att jag kan få min första lön! Löneutbetalningsdag är den 11:e om jag minns rätt. Just nu lever jag på mitt svenska VISA-kort där varje grej jag betalar blir med dålig kurs på den svenska kronan... ingen bra affär när jag ska köpa vitvaror och elektronik för en hel massa pengar!

Imorgon är det "Bli kjent-dag" här på skolan. Alla elever och all personal ska tillbringa dagen på Kippermoens idrottsplats och umgås: på programmet står fotboll, volleyboll, armborst, sumobrottning (!), kubbspel, gokart, kanotpaddling, lasergevär m.m. All personal har placerats ut som ansvariga för de olika aktiviteterna. Jag hade vissa farhågor, men vilken tur - jag har hamnat i "grillgruppen" med ansvar för att grilla korv! Vi är ett tiotal personer som ska hjälpas åt med maten, så det ska nog gå bra. Håll nu bara tummarna för att det inte blir regn - ska enligt den senaste prognosen regna ikväll men bli uppehåll från 9-tiden imorgon bitti. Vi startar aktiviteterna kl 9.30...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0