Pöh!

Jag tar tillbaka det där om att det inte längre är halkigt! Regnet har spolat bort blötsnön - och gruset. Så nu är det mer eller mindre skridskobana.

Jodå, det blev buss hem idag igen - misstänker att den kommer visa sig gravt beroendeframkallande... i alla fall när vädret konstrar. Tyckte nästan lite synd om de bilar som hamnade alldeles bakom bussen. Hållplatsen där jag kliver av ligger - som allt annat i den här delen av stan - i en backe. Bussen hade inga problem att starta och köra vidare uppåt - för den var utrustad med snökedjor. Men de stackars bilarna bakom, utan annat än vanliga dubbdäck, spann och spann och hade all möda i världen att komma ur fläcken...

Har gjort ett försök att sortera bankpapper och sånt där som jag har en tendens att bara lägga i en hög. Mitt i röran låg en CD med foton, och då jag kom av mig - för jag var ju tvungen att kolla på dem! Och sen tappade jag tråden... får ta nya tag imorgon. Här är i alla fall några av bilderna (också i en enda röra...):

  Kusinen med fru bor på en gård i Halland. Här är jag med några av deras leasing-får!

 Älgko med två kalvar hemma på Holmön - fotograferade från köksfönstret...

 På toppen av Tjamstan med utsikt över Malå.

 Julgranen hemma i Sävar (kan det vara för två år sen, kanske?). Pappa är duktig på att hitta fina granar! Och de ska vara från Holmön, förstås.

Utsikten från min (för tillfället uthyrda) lägenhet i Örnsköldsvik:

image399

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0