Hej

(Äsch! Jag blir trött av att försöka komma på slagfärdiga rubriker till mina inlägg - men det går inte att lägga ut dem utan överskrift. Mutter, fnys...)

Vintern håller i sig. Nån därhemma frågade häromsistens om man använder spark i Norge. Svar ja. Jag blev sånär rammad av en dylik på väg hem från jobbet idag...! :)

Jag har gått till och från skolan hela veckan - och tagit genvägen flera gånger. Kortare - ja. Brantare - ja. Snabbare - njäää. Men mysigare än att traska längs E6:an där trafiken dånar förbi.

Igår kväll tog jag mig i kragen och skottade fram bilen, som var dold under ett par decimeter snö. Kan ju vara bra att ha den någorlunda körklar om jag försover mig nån dag...

Om vädret håller i sig i helgen ska jag se om det går att ta sig upp till TV-tornet fastän snön lagt sig. Det är ju en riktig väg ditupp, så även om jag får pulsa borde det gå - värre om det bara varit en stig; upplagt för att gå fel (eller halka ner...). Jag är nyfiken på utsikten nu när hela världen är vit! Förresten, apropå utsikt - på personalfesten avtalade jag med en av kollegorna att vi ska gå upp på Øyfjellet till våren! Ingen av oss har varit där förut och ingen av oss är inriktad på att det ska gå fort. Nä, vi tänker ta hela dagen på oss och njuta av turen. Nu ser jag fram emot vintern och hoppas den blir vit och kall - men redan funderar jag på alla turer och upptäcktsfärder jag ska göra till våren och sommaren. Det blev ju inte så mycket av det under hösten i och med att vädret var så ostadigt. Det finns otroligt mycket vackert att upptäcka i Vefsn, så mycket står klart!

                   
Vefsn vgs i vintertappning

Hm. Kan bara ana vilka rykten som går om mig här i krokarna... en galning som går omkring och knäpper kort åt alla håll i alla väder. Jag får nog snart - eller har redan fått - stämpel som kuf. Jaja, själv är jag nöjd och belåten med tillvaron, och kommer fortsätta att knäppa mina bilder (har ett nytt minneskort på 1 GB) - då får andra tycka vad de vill! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0