Planer inför lovet

Jag har inte vant mig vid de korta arbetsdagarna än. Var och varannan eftermiddag upptäcker jag plötsligt att hela skolan är tyst och tom - alla har gått hem! Utom jag, då... Nåja, eftersom jag ska vara ledig hela nästa vecka (då det är höstlov här) men ännu inte har någon inarbetad semester så blir det till att jobba in de dagar jag inte kommer vara på plats.

Höstlovet, ja. Håll i er, för då kommer jag och gör Sverige osäkert!! :) Planen är att hinna med några dagar i Uppsala hos moster med make och kika på deras nya hus, sen en sväng till Örnsköldsvik och Parkskolan (passar på när biblioteket anordnar författarbesök - med suveräne Niklas Krog), och så blir det några dagar i Sävar/på Holmön innan jag vänder tillbaka till Norge igen. Ska bli jättekul att träffa släkt, vänner och kollegor - det är nackdelen med flytten västerut, att det är såpass långt hem att vi inte kan träffas lika ofta som förut. Men med tanke på att jag sökte jobb på Shetland häromåret är ju Mosjøen bara ett stenkast bort! (hm... i ärlighetens namn hade jag nog fått kalla fötter och dragit tillbaka min ansökan om de visat intresse från Shetland College... blev visserligen helt fascinerad av ögruppen när jag var där med syrran på semester - men det är nog nåt helt annat att bosätta sig där...).

Marie (och eventuellt andra intresserade) - här är en uppdatering på lägenhetsfronten! :)

Köket:  

Badrummet: 
 
Och så mitt lilla "kontor"/gästrum:   

...när jag på förhand fick lägenheten beskriven för mig underströks det hur litet detta rum var, vilket fick mig att undra om skrivbordet ens skulle få plats - gissa om jag blev glatt överraskad? Inte nog med att skrivbord + köpmansdisk + extrasäng får rum, dessutom har jag travat alla flyttkartonger i ett hörn och jag räknar med att förvara sommardäcken här i vinter!


Kommentarer
Postat av: Marie

Det ser jättefint ut i lägenheten! Prydligt dessutom! Men Jenny, har du börjat dricka kaffe? Visserligen har du sladden lindad runt om bryggaren, men ändå, den står ju framme. Hur kommer det sig?

2007-10-04 @ 16:36:22
Postat av: Jenny

Nä! Kaffe dricker jag INTE! Men det är lite trångt i skåpen... så jag inväntar en hylla som pappa ska snickra - på den kommer bryggaren att hamna vad det lider. Och den kommer sedan endast tas fram när jag jag kaffedrickande besök. :)

2007-10-04 @ 18:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0