Det tar sig...

Utvecklingen från magasin till myshörna är på gång!

image770

Det har tagit ganska mycket tid i anspråk att gå igenom allt som fanns i magasinet... en del har vi flyttat ner i källaren, en del har vi gjort plats för inne på kontoret - men det mesta har kasserats. Ett litet hörn ska fortfarande användas som lagerutrymme (vi har ju hand om läromedelsutlåningen och nånstans måste vi förvara läroböckerna...), men till största delen är detta avsett att bli elevernas nya "kosekrok"! Och i denna myshörna har vi tänkt oss en röd hörnsoffa, inramade bioaffischer på väggarna, vår tidskriftsavdelning samt (om det får plats) alla seriealbum. Än är det inte riktigt färdigfunderat... Men vaktmästarna har tagit upp ett större hål i väggen (som synes), en av ellärarna kommer med sina elever imorgon för att dra om ledningarna, sen ska vi kanske sänka taket (inte förankrat hos ansvarig vaktmästare än...), väggarna ska spacklas och målas - och om nån vecka kommer de nya tidskriftshyllorna. Det tar sig, som sagt. Och det är jättekul! Fast lite dåligt samvete får jag emellanåt - herregud, vad vaktmästarna får slita...!

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj, vilken vår det är hos er! Här är det som du hört av din mamma, riktigt vinterföre! Inget däckbyte på ett tag till!

2008-04-10 @ 18:36:23
Postat av: Anonym

Så fint det blir!!! Jag blir riktigt avundsjuk. När ni sänker taket - ska det monteras in någon slags infälld belysning då också, typ spots eller så..?
Jag antar att det kommer bli mycket bakning framöver för att "muta" vaktmästarna... ;~)

2008-04-10 @ 21:49:58
Postat av: Eva J.

Hej!
Ovanstående kommentar kom från mig (min dator/uppkoppling har betett sig lite märkligt idag - nu tappade den bort mitt namn). Knepigt...
/Eva J.

2008-04-10 @ 21:57:22
Postat av: Jenny

Jo, det blir nog till att baka en hel del... :)
Taket: jag antar att det kan bli snack om infälld belysning/spots, men det är andra bättre på än mig, så jag säger ja och amen till det som föreslås. Men först måste jag få klartecken att sänka taket!

2008-04-11 @ 08:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0