Gissa prylen

I höstas fick jag oväntat besök på jobbet - ett par med anknytning till Holmön som var på genomresa. Vi pratade om ditt och datt en stund, och så berättade S om en smart grej han konstruerat. Han frågade om jag ville ha en sådan. "Ja, gärna!" sade jag glatt. Och nu har jag fått den - via pappa som agerat mellanhand. Men jag har ett litet problem - jag kan för mitt liv inte komma ihåg vad det är den ska användas till... Någon som har ett förslag?????


Kommentarer
Postat av: Tina

Men alltså, vad är den gjord av? Är det trä i båda ändarna, eller? Och är den åt rätt håll, eller ska den egentligen stå upp? Hur stor är den? Är den hopfällbar på något vis?(Inte för att jag tror att jag kommer att lista ur det även om jag får svar på frågorna, men jag gillar att fundera på sådana saker!)

2008-12-21 @ 13:08:55
URL: http://tinaottosson.blogg.se/
Postat av: Øyvind N

dæ e jo ei skohylla :)

2008-12-21 @ 14:55:40
Postat av: Marie

Jag har precis träffat B, S:s fru. Kunde ju ha frågat om jag vetat att du hade problem med den... Frun var på vår julavslutning.

2008-12-21 @ 18:47:44
Postat av: Jenny

Tihi, nu får ni gnugga geniknölarna! :)Grejen är ca 15 cm lång, det är ben/horn i den ena änden och nåt slags gummi i den andra. Icke hopfällbar, nej. Skohylla? Nja, den är alldeles för liten!! :) Om den ska stå upp eller ligga ner - har inte en susning... Det är ju lite pinsamt det här - för jag vet att jag tyckte det var en smart grej när han berättade om den... Aaagh!Marie: om du stöter ihop med någon av dem får du gärna fråga... Har bett pappa hålla utkik efter dem på ön!

2008-12-21 @ 22:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0