Dagen efterTjolahopp, det var den julaftonen, det! :)
Många paket under granen - den stora säcken till höger var till mig - och många fina julklappar. Fick allt från en dataväska (inte dumt, hittills har jag packat datorn i en tygpåse när jag haft den med mig... icke särskilt damm- eller stöttåligt) till ett kamerastativ och världens charmigaste tygkatt:

 Mjaaauuu...

Syrran vet ju att jag väldigt gärna vill ha en riktig katt, men inte så länge jag bor i lägenhet i stan (katter ska vara på landet där de kan springa omkring och jaga råttor!) - så den här får vara mitt surrogat tills vidare...

Och syrran fick bl.a. en radiostyrd helikopter - hon har testat en sådan tidigare och tycker de är skitfräna. Och jag är böjd att hålla med. Vi fnissade allihop när hon försökte få den att lyfta - det gick ganska vingligt...! :)

 Vrooom, vroom, VROOOM!

Kompisens julklapp som kräver aktivitet från min sida? Nä, det var varken ett bungyjump eller ett fallskärmshopp - utan ett presentkort på KappAhl! Se, den typen av aktivitet ska jag nog klara av!! :)
_ _ _ _ _

Imorse hade jag egentligen tänkt mig att gå på julotta - vet inte riktigt varför men jag hade plötsligt lust - fast när pappa väckte mig strax efter sex för att meddela att han nog inte skulle följa med, så insåg jag att det var himla skönt att ligga kvar i sängen... så det blev inget kyrkbesök. Istället var jag och syrran ute på promenad lite senare.   Julgranen som står i centrala Sävar är i år en lätt lutande historia. Och lamporna lyser bara sporadiskt. Ska vi tippa att den tippar innan nyår?? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0