Kväll vid fjordenDet var så himla fint väder när jag kom hem från jobbet att jag slängde i mig en pizza, packade lite fika och en bok (och kameran, naturligtvis) och körde några mil utåt fjorden. Lämnade bilen vid vägen och gick ner till stranden. Hittade mig en fin plats på en klipphäll. Och sen njöt jag!! Visserligen blåste det en aaaning kallt, men jag härdade ut i linne såpass länge att jag nu är lämpligt rosa på axlarna (...) - sen tog jag på mig fleecejackan. Hann 100 sidor in i Ung kriger av Andy McNab, en ungdomsbok för (främst) killar - mycket bra så långt! Och så tog jag bilder såklart - tror de ska vara helt fria från Øyfjellet denna gång! (jag har sållat bort några där stenhögen otvetydligen kommit med...)

   Klipporna var alldeles varma och lena att gå barfota på - en gång i tiden slipade av ismassorna, antar jag. En kompis har sagt att det är bra för blodcirkulationen att gå barfora på stenar. Ja, så har jag varit nyttig idag, då!

Nu är jag lagom trött - en kombination av sol och havsluft - och rumpan är ganska avdomnad efter timmarna på klippan... :) Det höll förresten på att bli en kostsam kväll - när jag satt mig i bilen och kört några hundra meter upptäckte jag att glasögonen inte satt på näsan. Hjälp! Det blev till att tvärnita, köra tillbaka och - mycket riktigt - de låg kvar på klippan där jag suttit. Är man förvirrad så är man.

 

Den lilla "knoppen" överst till vänster på bilden ovan till höger (ehh... förstod ni det där??) är en av topparna i fjällkedjan De Syv Søstre. Och bakom - HAVET! Jag har tänkt mig på utflykt imorgon om vädret står sig - antingen köra Villmarksveien mot svenska gränsen till, eller så ut till havet nånstans. Just nu känns det som att havet drar... :)
_ _ _ _ _ _ _

Det har blivit allt vanligare med skönhetsoperationer där man sprutar in fett i kinderna, meddelar Expressen. Runda kinder anses nämligen vara väldigt attraktivt. Ser man på - där ligger jag bra till - helt naturligt. För att inte tala om att hela jag är alldeles rund... Hm! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0