Ett år äldre

Jahaja. Så var det dags igen.
Och i år har jag definitivt fått den vintriga födelsedag jag alltid önskar mig - snöyra stora delar av dagen!



Pappa var först ute - ringde redan igår kväll. "För säkerhets skull..."
Gullpappa! :)

(Ja, redan förra veckan mailade en kompis, men hon hade bommat datumet. Ingen fara, K, häromåret glömde jag ju bort dig helt och hållet! Skäms fortfarande...)

Syrran ringde för några veckor sen och lät alldeles övergiven. "Jenny, du får inte dina paket förrän du kommer hem till jul för om jag ska skicka dem med posten har jag inte råd att köpa några julklappar!" Ja, portot är åt pipsvängen, och att skicka som bussgods är nästan lika illa. Men det gör inget med paketen - bara mer att glädjas åt till jul! :)

Och på jobbet. Jisses. Jag är inte van vid sådan uppmärksamhet. Är inte helt klar över vem som spritt ryktet om att jag fyller år - men i stort sett alla visste, kändes det som. Hela idrottstvåan (30 elever) kom och sjöng och hurrade. Så kom delar av idrottstrean och gav mig kramar (och trodde på fullt allvar att jag fyller sisådär 28 - jag tog dem inte ur villfarelsen... fy på mig). Och kollegor har grattat och kramat från alla håll och kanter. Och jag har fått blommor. Och jag har blivit utbjuden på middag. Tack!!!

 

När räknas man som medelålders?? Misstänker att jag närmar mig med stormsteg... fast jag kan inte påstå att det känns så. Ibland känner jag mig vuxen, ibland inte ens det. Brukar säga att "när jag blir stor ska jag lära mig dricka kaffe och te". Antar att det är hög tid...

(För den som undrar. Jag är numera 34. Snart. Klockan 23.40 ikväll för att vara exakt.)

Fast ärligt talat. Jag tycker det här med ålder är ganska oväsentligt. Man kan vara ung och känna sig gammal - eller tvärtom. Jag har kompisar som närmar sig 60 och kompisar som är yngre än mig, och jag tänker aldrig på hur gamla - eller unga - de är. Strunt samma, huvudsaken är att man har det bra!!

Nu ska jag slänga mig i soffan och se film - fick Populärmusik från Vittula häromdagen med besked om att "den må du se". OK, jeg skal gjøre det nå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0