Hoel & Albrigtsen



Ikväll blev den av! Konserten som ställdes in under Tiendebyttet p.g.a. sjukdom.
Och nu var herrarna Hoel & Albrigtsen i praktform!

Orutinerad konsertbesökare som jag är hade jag inte tänkt på att man kanske skulle haft med öronproppar. Bitvis var det vääldigt högt ljud - det ringer fortfarande i öronen... :) Men konserten var skitbra - det märks att de känner varann väl, mellansnacket och låtarna flöt in i varandra utan pauser eller tvekan.

(De är alltså barndomskamrater, kommer från Tromsøtrakten och har i perioder spelat ihop, men har dessutom var sina solokarriärer - Steinar Albrigtsen mer åt countryhållet, Jørn Hoel mer åt rock/pop. Rätta mig om jag har fel!)

Fick nästan skrattkramper när Steinar Albrigtsen (det är alltså han till vänster på bilden) introducerade en av sina mest kända låtar med att "den här är så framgångsrik att ett svenskt dansband har gjort en cover, bandet heter Sten-Erix och låten är med på Kramgoa låtar 47" - och så sjöng de delar av låten på svenska. Det lät eländigt!!! :)

Upptäckte till min förvåning att det var väldigt få konsertbesökare på min sida 50-årsstrecket. Men när jag tänkt efter insåg jag att herrarna på scenen också passerat nyss nämnda streck och att deras musikaliska resa startade omkring när jag föddes. Så det är inte att undra på att en del av fansen är något till åren komna... (och nu menar jag inte dig, Unni! Du är med i "mitt" gäng!!)

Nä, nu måste jag sova.
Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Pöh, i dagens tidning recenseras konserten - och den beskrivs som både "medelmåttig" och "på tomgång". Hm. Det var lite publik, det ska erkännas (knappt 170 personer enligt tidningen, och det är väl plats till uppåt 400 i salongen) - så försöken till allsång blev lite lama... men nog tyckte jag att herrarna på scenen skötte sig!!

2008-11-21 @ 08:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0