Fler snöbilder

Mitt förtroende för yr.no har återupprättats när de nu två dagar i rad visar sig ha ställt en korrekt väderprognos! De menade att vädret idag skulle vara lugnt och fint fram till lunch ungefär, för att sedan gå över i snöbyar med tilltagande vind. Jomenvisst, det stämde! Jag tog en promenad i förmiddags och var mycket nöjd med mig själv när jag kom hem ungefär samtidigt som de första snöflingorna började falla... :)

Ännu fler motiv i repris...

   
 <- väderomslag i antågande...



Fast jag hoppas meteorologerna har tokfel vad gäller morgondagen - då ska det tydligen regna igen... urk.
_ _ _ _ _

Inget biskvibak i helgen (jag blev helt enkelt för lat), däremot ska jag snart börja grädda pepparkakor. Gjorde degen imorse - men min vana trogen hade jag inte kollat att jag hade alla ingredienser som behövdes, med påföljd att jag hade för lite bikarbonat... Vad göra? Jag chansade och spädde på med bakpulver, så nu är det bara att hålla tummarna för att kakorna blir OK.
_ _ _ _ _

Är det nån fler än jag som tycker trummisen i Coldplay är lik Fredrik Kempe??? :)
_ _ _ _ _

Kl. 20.45:

Jodå, det funkade med bakpulver! Nu ligger det en försvarlig hög med pepparkakor på köksbordet igen. Brände bara en halv plåt den här gången... :) Har inte lyssnat på nån bok under arbetet som jag annars brukar - det blev Björn Afzelius på repeat på CD-spelaren istället. Två av favoriterna: 
http://www.youtube.com/watch?v=9w1lCmXblKQ
http://www.youtube.com/watch?v=uKjyVrr4-lw

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0