Raindrops are falling on my head...

Det går åt pipsvängen med mina goda föresatser om att låta bilen stå och istället promenera till jobbet. Regn, regn och mera regn - och blåst. Osäkert om mitt Helly Hansen-regnställ orkar stå emot vätan hela vägen från Kulstadlia till skolan... så jag tar bilen. Fast jag ska testa vattenresistensen. Snart. I promise! :)

Och så går det åt pipsvängen att lägga ut bilder. Fast där tror jag att jag har kommit på var felet ligger - minneskortet är defekt! Har provat ett annat kort och där var det inga problem.

Den enda bild jag lyckades överföra från kortet som är paj:

  Regnbåge mellan Tärnaby och Boxfjäll i söndags

_ _ _ _ _

Jag är jättenöjd med nya glasögonen! Nu återstår bara att varje morgon bestämma vilket par som ska sitta på näsan - jag som har svårt att bestämma vad jag ska äta till frukost har nu ännu ett svårt beslut att fatta innan jag lämnar lägenheten... :)

Och OK då, så här ser de ut:

   Ganska lika... men ändå inte! :)

(exeptionellt fånigt att sitta i soffan och ta kort på sig själv...)

Nytt skojigt norskt ord: brillehus = glasögonfodral!
_ _ _ _ _

TV:n står på i bakgrunden - TV4-nyheterna gör precis en intervju med Daniel Craig inför premiären av nya Bondfilmen Quantum of Solace (den ska jag se!!!). Han berättar att han gör många av stuntscenerna själv - "så många som mitt försäkringsbolag tillåter". Jo jo... han går med axeln i band efter en skada under inspelningen... månntro om försäkringen täckte operationen? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0