Fler vårtecken

Rätt skönt att börja jobba igen. Har saknat eleverna!

Även om de ibland är brutalt ärliga... en av dem konstaterade: "Du har klippt dig, Jenny". Jodå. "Luggen är väldigt kort". Jodå. "Och väldigt sned". Hrm. Syns det tydligt?!

En annan elev, ståendes vid en av datorerna och ständigt sneglandes över axeln ut mot korrido-ren: "Jag är bara på toa". Hehe, undrar hur många gånger den ursäkten funkar innan lärarna fattar var han gömmer sig...? :)
_ _ _ _ _

Samlade vårtecken på väg hem från jobbet:

     

... fast det är klart, det är fortfarande snö en bit upp på fjället!!



Och vintersäsongen är inte över, för på lördag är det dags för Bysprinten! Då kommer gågatan i stan, som idag ser ut så här:

 

... att förvandlas till sprintbana där några av världens bästa skidåkare ska göra upp om segern: Dario Cologna, Ola Vigen Hattestad, Børre Næss, Sami Jauhojärvi, Christian Zorzi, Thomas Alsgård med flera! Och på damsidan kommer bland annat Vibeke Skofterud, Aino-Kaisa Saarinen och Manuela Henkel. Ska bli kul!! Även om det inte är några svenskar på startlinjen... till skillnad från i fjol då jag stod och viftade med en svensk flagga hela dagen - till norrmännens munterhet. Hamnade t.o.m. i lokaltidningens nätupplaga:



En av kollegorna printade ut bilden i A4-format och lade till följande bildtext:

Kjære gode gud, gjør så at svenskene vinner. Snille du!

Pöh!! Dessvärre hjälpte mitt flaggviftande inte ett dugg...

Förfärligt lite snö på gågatan? Jo, jag vet. Har ingen aning hur arrangörerna tänkt lösa det, men jag antar att de har snöreserver nånstans. Annars får de hämta ner snö från fjället...! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0