Mat

Lever lyxliv! Hälsade på hos en kompis igår mitt på dagen, och fick fruktsallad samt ost och kex. Åkte så hem och hämtade mamma och pappa - vi var bjudna på middag hos pappas bror med fru igår kväll. Fick kreolsk gryta - jättegott. Ikväll ska vi äta rådjursstek. Och imorgon blir det lax innan jag åker. Om jag nu åker imorgon - det lutar åt det. Alternativt måndag morgon.
_ _ _ _ _

Nu har jag hamstrat. Gäller att passa på att handla billig mat innan jag lämnar landet! Morötter, rödbetor, kålrot. Mandelmassa, blockchoklad, kakao. Margarin (mer än tio kr billigare per kilo - dessutom är Milda bättre än de norska varianterna, tycker jag). Vaniljsocker, florsocker, strösocker (=biskvier). Fun Light-saft (herregud, samma flaska som i Mosjøen kostar 29,90 får man för 16,90 på ICA Maxi!). Mamma Scans köttbullar (ett helt kilo för 24,90). Men ingen korv - jag har kvar sen jul. Makaroner (Kungsörnens är godast, och de finns inte på andra sidan gränsen). Och... hm... så kunde jag inte stå emot påskgodiset som nu säljs för 3,90/hg. Alltså, när jag med min bristande karaktär inte kan undvika dylikt slisk - då är det väl i alla fall smartare att köpa det billigt än dyrt?! Det är min klena ursäkt... :)
_ _ _ _ _

Har äntligen tagit mig för att tvätta bilen. Fast jag misstänker att den kommer vara lika skitig igen efter de 52 milen till Mosjøen... Och så har jag äntligen klistrat fast det nya skatte-märket, vilket borde gjorts i oktober nån gång. Och så tänkte jag byta torkarblad - men se, det gick inte alls. För de blad som enligt översikten hos OKQ8 ska passa till min bil - de passar inte. Får åka förbi och byta dem imorgon. Kanske jag kan få hjälp med monteringen också... blir alltid lika irriterad när det står på förpackningen att det är "jätteenkelt" och "byts på några sekunder". Pöh! Jag lyckas alltid göra fel och det tar alltid mycket längre tid!
_ _ _ _ _

Har ni hört de senaste forskningsrönen? Måttligt intag av kaffe minskar risken för demens. Hm. Jag som hela tiden hävdar att jag ska börja med kaffe när jag blir stor... får nog se till att växa upp snart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0