Less - och inspirerad

Nu är jag faktiskt TVÄRLESS på allt som har med läromedelshanteringen att göra! Det har varit massor med jobb, uppemot 50 övertidstimmar och ett evigt plastande och registrerande - men det har varit kul. Och funkat bra. Men nu är gränsen nådd till och med för mig. Har - återigen - jobbat över ett par timmar och det är faktiskt inte roligt längre. Vill bara hem och slänga mig på soffan. Har liksom ingen energi kvar...

Dessutom saknas fortfarande flera titlar (som - förhoppningsvis - dyker upp nån av de närmaste dagarna), och om jag får dem plastade eller ej vete sjutton. Och nu har jag slut på bokplast... beställde häromdagen men lär knappast få leveransen förrän nån gång i nästa vecka.  Lärarna börjar (fullt förståeligt) bli otåliga när de inte kan starta upp som de har tänkt. Och dessutom har jag tusen andra saker jag skulle vilja hinna göra!
_ _ _ _ _

Färdiggnällt. Förutom läroböckerna har det här varit en riktigt inspirerande dag - jag fick hoppa in i Drømmeklassen! Tillsammans med organisationen Voksne For Barn anordnar skolan en halv-dag i varje åk 1-klass där man pratar om hur man vill att stämningen ska vara i klassen, vilka förväntningar man har på sin skoltid, vad man behöver tänka på för att få en positiv och inkluderande miljö. Genom olika övningar och diskussioner försöker man skapa en god grund för tiden som kommer. Det var jätteintressant att vara med! I varje klass deltar - förutom eleverna, såklart - också klassföreståndaren samt ytterligare två vuxna, antingen representanter från VFB eller från Brua / miljøtjenesten. Fast just idag saknades det folk så jag fick vara med. Vilket jag är glad för!
_ _ _ _ _

Ännu en positiv sak: lönen från Örnsköldsviks kommun trillade in på mitt konto idag
- och DET STÄMMER! Det ÄR mina pengar!!! :)

Kommentarer
Postat av: Rickard.S

Hejsan! Har du packat och tankat bilen :)

2009-08-28 @ 07:04:14
Postat av: Jenny

Tankat bilen - ja. Packat - inte än. Tar med mig lite kläder, gummistövlarna, kameran och en burk biskvier, räknar med att ni fixar resten?! :) Kör försiktigt!!

2009-08-28 @ 07:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0