Julemesse

Herregud, vad tiden går fort!! Jag hinner inte med...

Igår var jag och Unni på julmarknad på Vefsn landbruksskole - nej, jag menar såklart Mosjøen vgs studiested Marka! :) Det var trångt, mysigt och fanns massor att köpa, allt från julstjärnor och rökt korv till julpynt och stickade sockar. Jag fick i uppdrag att dokumentera det hela för skolans hemsidas räkning (eftersom jag numera ingår i webredaktionen) - resultatet ser ni överst i nyhetslistan. En av kollegorna vid studiested Marka har skrivit texten. Bilderna blev som vanligt inte så bra som jag hade tänkt - jag var en lite för ivrig mässbesökare och lite för lite fokuserad på mitt uppdrag...

     
_ _ _ _ _

Nu är min nya frysbox på plats!! Och jag inser att det var tur att 99-litersfrysen var slutsåld. Kommer inte ha några problem att fylla denna som är 145 liter! :)



Tack till snälla vaktmästare som körde hem den åt mig. Biskvier är på väg...
_ _ _ _ _

Nån gång ska vara den första. Jag åt LUTFISK idag!!! Restaurangeleverna inviterade till jullunch med pinnekjøtt, kalkon, sylta mm. Och så lutfisken, då. Som serverades på traditionellt norskt vis med knaperstekt bacon. Låter knäppt men smakade väldigt gott! Jag glömde ta med kameran så det blev inga bilder av den fantastiska buffén (fast jag har pratat med en elev som har lovat maila några bilder, håll tummarna för att hon inte glömmer bort det...).
_ _ _ _ _

Quizen nästa! Vi upptäckte förra veckan att de presentkort vi vunnit bara gällde på puben och inte på pizzerian vägg i vägg. Snopet... men så drack vi kaffe och läsk av hjärtans lust hela kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0