Blågul dag

Länge sen jag såg en skidtävling på TV - men idag satt jag faktiskt och tittade på herrarnas 15 km klassiskt från Otepää. Och hoppsan hurra - Johan Olsson blev TVÅA, bara en och en halv sekund från seger!!!

Sen åkte jag till jobbet ett tag, så jag missade skidskyttetävlingen - där Björn Ferry VANN.

Och nu står TV:n på och visar mellanrundan i handbolls-VM, där Sverige måste slå Frankrike för att gå vidare till semifinal (om jag nu lyckats begripa mig på reglerna). Fast de ligger under med en faslig massa mål redan...

Inte utan att jag känner mig lite mer svensk än vanligt idag! Fast jag erkänner att den jag egentligen hejade på i skidtävlingen var Odd-Bjørn Hjelmeset, norsk "veteran" och en mysprick när Bysprinten gick av stapeln här i våras.
_ _ _ _ _

Jobbet, ja. Det här är anledningen till att vissa saker är enklare att göra när eleverna är lediga:



Liiite rörigt blev det innan jag fått böckerna på plats igen. Hur långt jag flyttade hyllan?
Ehhh... ungefär en decimeter. Så nu står den precis där jag vill ha den! :)



Fick några krukväxter av en av lärarna häromdagen - de höll långsamt på att förtvina i personalrummet så jag blev tillfrågad om jag ville livrädda dem. Såklart! Så nu har jag en likadan växt som den jag lämnade på Parkbiblioteket - undrar om den här kommer bli lika stor??? Fast den hade en kruka som var så pyttans liten att det knappt fick plats någon jord - numera åtgärdat! :)
_ _ _ _ _

PS. Det blir en norsk kväll - här drar Melodi Grand Prix (=Melodifestivalen) igång om en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0