Sodastream

Äsch då. Imorse var det -7 och stora snöflingor dalade ner - men när jag skulle gå hem var det +2 och spöregn! Hade inte kommit långt förrän regnet trängde genom både jacka och jeans... så jag bestämde mig för att ta bussen. I väntan på den gick jag en snabb runda på Lindex. Gillar inte att gå i affärer (inte klädaffärer i alla fall). Och gillar inte att prova kläder (eftersom det mesta har eländig passform - eller snarare är det väl min passform det är fel på). Men jag lyckades rakethandla ett par jeans på mindre än fem minuter!! Precis som vanligt är de lagom över rumpan, alldeles för vida i midjan och för korta i benen... så de får ligga i träda tills mamma-med-symaskinen kommer åt att sy in och fålla ner dem. :)

Ja just ja, ni svenskar som undrar: trettonhelgen finns inte i Norge - här är vi tillbaka i vardagen med jobb och skola. Så passa på ni och njut av er sista lediga dag imorgon!!
_ _ _ _ _

Ska inviga en av mina födelsedagspresenter ikväll:



Tack mamma & pappa!
Istället för att släpa läskflaskor uppför backen kan jag numera fixa mitt eget bubbelvatten. Och som pappa brukar säga: "Det ska vara mycket fräs, så känns det uppiggande!" :) Kan jag bara låta bli att smaksätta med saft och sånt där så blir det ju dessutom mycket nyttigare än sliskläsken... Fast jag ska köpa en flaska Fun Light, har upptäckt att det finns en spännande smak här som inte verkar finnas i Sverige: Arctic Blueberry. Måste avprovas!
_ _ _ _ _

Kuddarna och filten? Jodå, de var till belåtenhet. Det gick inte lång stund förrän två av eleverna låg under filten med huvudet på varsin kudde! Fast de blev besvikna när jag vägrade läsa en godnattsaga för dem... :)
Och en av kollegorna tyckte kuddarna var så häftiga att jag har lovat att syrran ska köpa med sig två stycken till honom när hon kommer hit om några veckor!

Kommentarer
Postat av: Tor Audun

Blir ikke premie til de som gjetter på hvem denne kollegaen er ;-))

Skulle nok kommentert mer her inne, men prøver å gi plass til flere.

Spesielt tenker jeg da på.....................??????

2009-01-05 @ 20:05:13
Postat av: Jenny

He he... 9 ganger av 10 er det jo du som er "kollegaen", så det er ikke så vanskelig å gjette! :)



2009-01-05 @ 20:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0