Dimma

Kirsti och Jann Arne hade onekligen tur med vädret i förrgår - igår låg dimman tät över Holmön i stort sett hela dagen!! Syrran kom med färjan igår morse och i Byviken såg det ut så här:



På eftermiddagen hörde vi ett försiktigt "hallå, är det nån hemma?" från hallen. Och vem var det om inte Ingalill som bodde på Holmön med sin familj för närmare 30 år sen!! Hon hade inte varit ute på ön på evigheter men var nu ute över dagen för att visa sina yngre barn (som inte varit här förut) var storasyskonen bodde när de var små. Vi umgicks en hel del på den tiden - det här var alltså innan jag och syrran började skolan - men tänk, vi hade inga som helst problem att känna igen henne! Jättekul att träffas även om det bara blev en kort stund - de hade ju en färja att passa.
_ _ _ _ _

Blåsor i händerna. Jag och pappa har räfsat hö i två dagar nu - äntligen klart! Åkrarna ser riktigt välansade ut! :) Eftersom vi ju inte har några djur längre (det är ganska många år sen vi hade kor och får...) så hamnar allt hö i skogen.

Paus i arbetet! :) 
_ _ _ _ _

Superfin gärdsgård nere i Byviken - det är pappa som levererat materialet,
och en händig herre från Bjurholm som satt upp den:


_ _ _ _ _

Imorgon kommer Per och Sonja!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0