Majavatn

Små charmtroll på skolans parkering igår eftermiddag:


_ _ _ _ _

Jo, en del av kollegorna gissade rätt - det bar av söderut på personaltur,
till Tangen gård vid Majavatn.

   

Två kilometers vandring från där bussen släppte av oss. God mat (trerätters!!) när vi kom fram. Trevligt sällskap (vilket gäng vi är!). Intressant att se platsen för Majavatn-affæren som utspelades under andra världskriget. En hel del mygg. Svårdansat på gräsmattan (inget idealiskt "dansgolv"... men allt går!). Allsång (men jag fnittrade okontrollerat i slutet av Öppna landskap - det heter inte gjøkorna utan gökarna, dessutom är det inte ens gökar i originaltexten utan måsar). Prat om allt mellan himmel och jord. Ett gäng som badade imorse (brrrr!). Med mera. Sammanfattningsvis: toppentur!

Igår kväll var det stort sett fint väder, men sen drog regnet in söderifrån.
Imorse strilade det ner...

Solnedgång...:



... och soluppgång några timmar senare:

   



Fick aldrig användning för sovsäcken - var uppe hela natten. Och jag var inte ens det minsta trött!! Fördubblade förresten årets alkoholintag i går kväll: ett halvt glas vitt vin (smakade OK), ett halvt glas rött (äckligt, sköljde ner det med cola) samt lite Bailey's. Flera av kollegorna kom med menande blickar och kommentarer... jojo! :)

Har tillbringat timmarna sen jag kom hem i snarkande horisontalläge på soffan...
Är fortfarande rätt mosig så det blir nog inte mycket gjort ikväll. Imorgon blir det biskvibak (sista gången före semestern?) samt några timmars jobb (läromedlen/kravhantering/uppdatering av boklistor).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0