Vårdag

Har gått en liten tur idag också, längs fjorden ut till Kjørnes och vidare bort mot Vikane. Satte mig i lä bakom en av fjordhyttene och sen njöt jag i vårsolen!



     

     
_ _ _ _ _

Ikväll har jag, KJ och Gerd varit hos Susanne - där vi bl.a. fick en fantastisk ostsufflé. Och nu har jag träffat alla som jag jobbade ihop med en gång i tiden!

Och hux flux är jag inviterad att följa med Gerd till Sandane imorgon för att titta på Firda videregående skoles nya kombinerade skolbibliotek och delta på BF:s årsmöte. Klart jag hakar på! :)
_ _ _ _ _

KJ är väldigt intresserad av astrologi. Och kan väldigt mycket. Och försöker lära mig lite. Jag är en motsträvig elev, tror inte så mycket på det där med horoskop och hänger inte med i allt KJ försöker förklara. Jag är Skytt (OK, det hade jag ju fattat) men dessutom har jag Månen (eller var det Merkurius?) i Skorpionen. Eller nåt ditåt. Vilket innebär... hm. Ja, hur var det nu? I alla fall, jag saknar visst en del av de karaktärsdrag som jag "borde" ha utifrån stjärnor och planeter. Så är det då fel på mig eller astrologin...? :)

Har förresten fått en astrologibok av KJ. Den gillar jag skarpt! Hör bara här vad den säger om oss Skyttar: "Det beste ved Skytter er deres vennlige natur. Du praktisk talt stråler av varme, og smilet som alltid ligger på lur, gjør at du er garantert å tiltrekke deg mennesker. Du er en så livlig og lykkelig sjel at du lyser opp et rom ved ditt blotte nærvær."

Jo jädrar. Hoppas det inte var just dessa karaktärsdrag jag saknade, då!

Dessutom är munterhet min bästa egenskap, jag gillar löst sittande kläder och gympaskor (jomen här är det ju faktiskt nåt som stämmer!) och jag är olympisk medaljkandidat i fadäser (alltså, här är tjejen som inte trampar i klaveret utan tar sats och hoppar jämfota, så jag måste nog erkänna att även detta påstående träffar mitt i prick...).

Vad boken heter? Kjærlighetshoroskop, med undertiteln Finn den rette for deg. Det är inte bara kollegorna i Mosjøen som menar att jag behöver lite hjälp på traven... Vem passar jag då ihop med? Ja, får man tro boken finns det inget som går upp emot ett Lejon - vi är som skapta för varann: "Det er ikke mye som kan overgå denne kjærlighetshistorien. Sterkt og lidenskapelig!"

Hoppla.

Med en Oxe eller en Stenbock är det däremot tydligen dömt att misslyckas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0