Åremma runt i sol

... är ännu mycket trevligare än när det är mulet!

   



Precis som senast vi var ute och gick hade vi inga problem att hitta samtalsämnen. Inga problem alls, faktiskt. Har hört att det finns de som betvivlar att vi kan hålla truten länge nog för att hinna njuta av fågelsången. Hmpf! Såklart vi kan! Vi kan vara tysta flera sekunder i taget!!

   

På väg uppför backarna gav Unni plötsligt ifrån sig ett lite konstigt blåsande ljud. Jag undrade vad hon höll på med. "Jag försöker sjunga en sång för dig!" Oh. Jaha. Vi var lika andfådda båda två och bröt omedelbart ihop i våldsamma skrattattacker. Jag har fortfarande ont i magen. Herregud, folk som såg oss måste ju undra från vilken institution vi sluppit ut...

Som om inte detta var nog bestämde vi oss raskt för att se schlagern ihop. EA hade en ängels tålamod med oss när vi tjoade, buade, kommenterade, förfasades - samt vrålade av glädje när Alexander Rybak tog sig till final!!

Vi har förresten kommit fram till att vi är tvillingar. OK, det står olika födelsedatum i våra pass - men i mångt och mycket är vi så lika att det nästan är skrämmande. Vi hittar hela tiden nya gemensamma nämnare... :)


_ _ _ _ _

Elevkommentar när jag häromdagen deklarerade att jag ska lära mig dricka kaffe och te när jag blir stor: "Men Jenny, du är ju jättestor!!"

Tack för den...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0