Pepparkakor



Sådärja. Då är första laddningen klar. Räknar med att det blir ett par till innan jul... :)
_ _ _ _ _

Nackdel med att bo i källar-/suterränglägenhet: jag får en del oönskade åttafotade besökare. Det är väl en sak att en spindel knatar över golvet eller sitter på väggen - men när den kommer spankulerande på köksbordet precis när jag ska äta frukost, då går det för långt!! Denna blev, i likhet med alla andra, omedelbart expedierad. Ingen nåd här inte. Jag hävdar bestämt att jag är djurvän - och lika bestämt att spindlar inte inkluderas i den kategorin.



Solen tittade faktiskt fram en stund idag! Tänk, nu är det bara fyra veckor tills det vänder
och dagarna blir ljusare igen. Tiden går så fort att det är läskigt...


Kommentarer
Postat av: Ica

Oh my god vad du har bakat pepparkakor! Tror du inte man kan klämma in lite biskvi-kräm emellan ;P Kanske blir extra gott. Jennys nya specialitet.

2009-11-23 @ 19:11:27
URL: http://icah.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag ska inte äta alla pepparkakor själv (är ju redan snäll så det räcker... eller... hihi) - ska istället bjuda eleverna när jag går runt i klasserna och läser julnoveller i advent. En liten muta är väl aldrig fel, så att de sitter tysta och lyssnar... :)

Fast några av klassrna har fått nys om biskvierna så frågan är om de inte blir besvikna när det "bara" blir pepparkakor. Kanske jag borde fylla dem som du föeslår - men det låter som en rätt äcklig kombination... :)

2009-11-24 @ 08:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0