Attjoooo!

Jojo. Jag ska till Bodø på biblioteksmöte tors-fre. Allmäntillståndet kunde varit bättre: huvudet bultar, näsan rinner, halsen svider. Dunderförkyld. Och ryggen värker - det brände till igår när jag bar in sommardäcken. La mig rekordtidigt igår kväll, men vakande sisådär 20 gånger under natten - så fort jag rörde på mig... Och för att det inte ska bli mer kondens i sovrummet (jag och hyresvärden har bestämt oss för att det är kondens och inte vatten som tränger in utifrån) så har jag satt igång elementet - och då blev det för varmt för att sova riktigt bra.

Och - som grädde på moset - tåget går 04.58 imorgon bitti. Men - lyckas jag bara kravla mig upp när väckarklockan ringer ska det nog gå bra! :) Även om medpassagerarna nog blir måttligt roade när jag börjar snarka innan tåget ens fått upp farten...

Ska försöka hålla mig på benen hela morgondagen - på programmet står bl.a. erfarenhetsutbyte på tema informationskompetens och källkritik, information om den pedagogikkurs för bibliote-karier som drar igång till våren och studiebesök på Bodin vgs - men när de andra går på operett med vinprovning efter middagen (jodå, såklart det blir kulturella inslag när ett gäng bibliotekarier träffas), då blir det horisontalläge i hotellsängen för min del - med fjärrkontrollen i högsta hugg! :)

Snön letar sig sakta neråt fjällsluttningen... vääääldigt glad att bilden nu är försedd
med vinterdäck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0