Ledig kväll

OJ. Idag har jag - för första gången sen semestern - faktiskt slutat 15.30, vilket är den tid då jag normalt ska gå hem. Jag har varit på Posten (skulle köpa en CD, men den var slutsåld), på Shell (och hämtat ut ett paket), på Rimi (och handlat) samt ätit middag. Och satt igång tvättmaskinen. Och klockan är bara 17.00!!!!! Fick plötsligt en hel kväll ledig - vad ska jag nu hitta på?! Hm. Valet står mellan att städa, slänga mig i soffan med en god bok eller se en film. Eller varför inte lite av varje...? Fast först blir det en tur runt Åremma med Unni!
_ _ _ _ _

Paketet jag hämtade ut var från Bokklubben, som jag precis gått med i. Välkomstpaketet består av två böcker, två filmer, ett påslakanset designat av Unni Lindell - samt ett halsband:



Jag föll för den lilla boken som det står "Hva er livet uten bøker?" på - men kära värld, man ska ha förstoringsglas för att kunna läsa texten. Den är PYTTELITEN!
_ _ _ _ _

Det märks att stortingsvalget närmar sig. Jag har fått frågor om allt från Kystpartiets ideologi, FRP:s syn på skotertrafik, vad ett thoriumkraftverk är (Venstre är emot sådana) och om full barnehagedekning är eftersträvansvärt. Samt vad som menas med avkortning (i samband med pension - nåt om hur förvärvsinkomst påverkar pensionen efter pensioneringen... tror jag). Pfffft.
Vetgiriga elever! :)
_ _ _ _ _

Polisen stod längs E6:an imorse. Tror det är andra gången sen jag tog körkort som jag fått blåsa i ett alkotest. Stackars poliser, regnet vräkte ner så det kan inte ha varit så kul att stå där och vinka in bilisterna...
_ _ _ _ _

Problemen kring Holmöfärjan fortsätter:
http://www.vk.se/Article.jsp?article=299459

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0