Frikst!!

(hoppas du inte får en chock nu, Marie... hehe)

Så skönt! För första gången på länge sov jag med öppet fönster. Härligt med frisk luft!! Eller "frikst", för att ta det på KJ:s dialekt. Tur jag har farmors gamla lapptäcke, fodrat med vadmal (eller nåt ditåt) - det är tungt som skrutt, men varm och skönt. Upplysningsvis: det var väl ca +2 ute inatt. Och +12 i sovrummet imorse. Lite k-k-kallt när jag skulle kliva upp, men...

(och elementet har jag kopplat ur för säsongen)
_ _ _ _ _

Glömde berätta igår: alltså, en del bilförare är värre än andra!!! Hade en bil framför mig när jag närmade mig rondellen vid Rema på väg hem igår eftermiddag. Den bilen svängde över i innerfil och jag tog för givet att den tänkt sig åt vänster (eller åtminstone rakt fram) - men plötsligt svängde den HÖGER, utan att blinka!! Tvärs över min körbana (för jag låg i ytterfil och skulle rakt fram). Tack och lov att jag körde såpass långsamt, jag hann tvärbromsa precis i tid och den andra bilen susade förbi ett par centimeter från min motorhuv (jaja, kanske det var en decimeter - jävligt nära i alla fall). Nog för att Umeåbor sägs vara värdelösa på rondellkörning, men jag tror nog den här föraren hade platsat i det gänget... Grrr.

Bilen, ja. Det är bil som gäller på jobbet. För säkerhets skull (=förkylningen). Men bara till och med imorgon. Tors-fre ska jag till Bodø (pedagogikkursen) och från och med nästa vecka är jag back on track! Hoppas jag... :)
_ _ _ _ _

Quiz-start efter påsk, och vi drämde till med en andraplats i första rundan, trots att vi själva tyckte det var mycket vi inte kunde! Men i den andra rasade vi ner till nionde plats... delvis för att vi glömde föra över två svar från kladdarket till inlämningsditot (i så fall hade vi seglat upp till delad femteplats, så gissa om det sved).

Ska förresten f-n veta att en DC-10:a har tre motorer. Och att vinnaren av sykelloppet Paris-Roubaix heter Fabian Cancellara. Och att Swaziland ligger mellan Sydafrika och Mocambique (jo förresten, det borde jag kunnat). Och att Lena Meyer-Landrut från Tyskland enligt bookmakers kommer vinna Eurovision Song Contest. Och att kärnvapenavtalet som Obama och Medvedev skrev på heter STARTIII.

Jaja. Ny chans nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0