Host!

Sov läääänge inatt, och vaknade inte mer än en gång eller två. Och det tog - delvis - knäcken på förkylningen!! Åtminstone är jag inte lika "tett i pappen" längre. Däremot mer ont i halsen... suck. Och allmänt mosig. Ursprungsplanen för dagen var att baka biskvier. Det sket sig. Kanske imorgon? Istället försökte jag samla mod till att läsa kurslitteratur. Veiledning i praksis. Tjohooo... gick väl sisådär det också. Vad jag däremot fått till är att montera hylla + bord från IKEA. Så nu är det lite mer snits på mitt "gästrum" eller vad man nu ska kalla det (i praktiken mer ett lagerutrymme...).

Före:

 

Efter:


Ja, jag vet, bildäck i ett gästrum är väl inte nån hit, direkt... men jag har ingen annanstans
att lagra dem - vill ju inte ha dem i mitt sovrum... :)


... och det samma gäller frysboxen som skymtar nere i vänsterhörnet...

Hur sjutton IKEA kan sälja det lilla bordet för 49:- begriper jag inte. Köpte det på studs, när det nu var så billigt. Visste i ärlighetens namn inte riktigt vad jag skulle ha det till - men som soff/sängbord blev det ju ganska bra!
_ _ _ _ _

New moon var OK, precis som Twilight. Men hur de än försöker så kan filmversionerna
inte på långt när mäta sig med böckerna. Såklart!

Ikväll blir det TV. James Bond eller Seven, har inte bestämt mig. Helst skulle jag sett Millennium, men SVT1 har ramlat bort från min TV. Förut var det TV3 som bara funkade vissa dagar, men nu är det alltså SVT1. Har försökt med en ny kanalsökning, både automatisk och manuell, men utan att det hjälpte. Grrr. Dessutom - på Animal Planet funkar inte textningen. De senaste dagarna har är det samma textremsa som legat i bild hela tiden (jag har tittat förbi på kanalen lite nu och då bara för att kolla), nämligen: Da kvekker de i paringstiden og leter etter mat. Jojo. Just nu går det ett program om hajar. Tror knappast att de "kvekker" över huvud taget... :)

Antar dock att det är nåt annat än själva TV:n det är fel på. Vilket i och för sig är lite synd - jag har lite lust att skaffa platt-TV. Inte för att jag tror att bilden blir så mycket bättre (det är riktigt bra bild på den TV jag har) - men av utrymmesskäl. Mitt vardagsrum är ganska smalt och det skulle kännas mycket rymligare med en platt TV monterad på väggen. Men - det blir när den befintliga lägger av. Det är ju fullständigt onödigt att skrota nåt som funkar!
_ _ _ _ _

Kom till Visfestivalen på Holmön i sommar!!! Nu är det klart vilka som ska uppträda,
och bland dem finns Mikael Wiehe, Stefan Sundström och Louise Hoffsten. Det blir bra!! :)
_ _ _ _ _

Läs kollegans funderingar kring hur ett skolbibliotek fungerar när det är som bäst.
Kloka tankar, Tina!! Jag är fullständigt enig!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0