Tomten finns!!

... och idag var han på skolan tillsammans med sin tomtegumma:



Kan man annat än gilla sitt jobb med sådana här kollegor?!?! :)
_ _ _ _ _

Det snöade i natt. Ordentligt. Nånstans mellan 40 och 50 cm för att vara exakt! Och snöröjarna verkade, i vanlig ordning, tagna på sängen. Jag pulsade iväg vid 06.30 på oplogade vägar. Bra träning - svetten rann när jag kom fram. Och det var tur att jag startade tidigt för det tog en kvart extra att medelst höga knälyft forcera snövallarna.

Trodde jag skulle få ägna kvällen åt att gräva fram bilen - men jag har världens snällaste hyresvärd! Som både sopat av den och skottat bort snön runt den. Så jag behövde inte göra nånting!! Tror han ska få några extra biskvier till jul... :)
_ _ _ _ _

Hoppla, nu är jag omskriven på fylkets hemsida också. Plus att samma artikel som stod i Helgeland Arbeiderblad i lördags även publicerades i Rana Blad. Lokalkändis... :)

Hann inte scanna artikeln idag - kanske imorgon, mellan alla klasserna. Nu brakar det loss med julberättelser och pepparkakor, nämligen. Och däremellan måste jag hinna med att se över budgeten och slänga iväg en del sista-minuten-beställningar för att ha en chans att få fakturorna förda på 2010. För det är en del pengar kvar. Och de ska användas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0