Vecka eller månad?

Men alltså! Hur ska ni ha det, norrmän?? Ni använder inte decimeter, men centimeter. Inte mil, men kilometer. Men idag, när en elev frågade hur lång lånetid det är på böcker och jag svarade "4 veckor", då sa han "jaha, en månad alltså". Vad nu, plötsligt ska man alltså använda den större enheten?!

Hmpf.


_ _ _ _ _

Skolans nya hemsida tar form - Nordland fylkeskommune bytte webpubliceringssystem i fjol, och vår gamla hemsida gick i graven i september (tror jag det var). Den nya sidan, som är hela Mosjøen videregående skoles och inte bara avdelning Kippermoens - blir mer och mer innehålls-rik. Kolla t.ex. idrottsprogrammets sida där en av eleverna gjort två filmer (klicka på länkarna nere till höger). Inte illa!!

Mitt jobb i webredaktionen består huvudsakligen i att lägga ut nyheter på startsidan - allt det andra, strukturen och layouten och sånt, det är jag inte så bra på... så det får datasnillena ta sig av! :)
_ _ _ _ _

Quizen startade i måndags!!! Men - det fick vi inte veta förrän dagen efter... MORR.
Nåja, nu på måndag vinner vi!!! :)
_ _ _ _ _

Jodå, internetuppkopplingen funkade hemma igår kväll. Men innan jag kom så långt som till att blogga somnade jag i soffan... (och missade slutet på deckaren på TV, som vanligt).
_ _ _ _ _


Den här bokhyllan är också häftig - fast jag föredrar figuren nedan! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0