K-k-k-allt!

Jojo, kylan ställer till det. En av kollegorna är hemma från jobbet idag och försöker tina vatten-ledningarna som har frusit. Andra får inte start på sina bilar och tvingas  till jobbet (och jag provocerar dem med att gå frivilligt... hehe). Skolbussarna har problem, det var flera turer som inte gick igår och elever som stod och hackade tänder i väntan på dem.

För egen del kan jag inte klaga. Bilen startar om jag behöver den, det är jag övertygad om (den startade i alla fall helt utan problem förra vintern när det var -35). Lägenheten håller nästan 20 grader så med en extra tröja behöver jag inte frysa. På jobbet är temperaturen inne på kontoret på väg upp, den är nu hela 18,3 grader (det var 16 i förrgår, lite väl kallt när man sitter still).

Det enda jag oroar mig för är elpriset. Jag min klantskalle har rörligt pris. Och det kan bli en dyr historia... läs mer i dagens Helgeland Arbeiderblad. Suck...

Kylan verkar dock snart få ge vika. Senaste väderprognosen utlovar plusgrader och regn på söndag. Grrrrrr!!!! OK, till och med jag tycker att det är i kallaste laget med bortåt -25 (vilket ändå är milt i jämförelse med t.ex. Herringen och Luktvatnet ett par mil utanför Mosjøen där det är neråt -40). Men REGN?!?!? Nä tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0