Pappkartong på pappkartong...

Varmt. Svettigt. Ont i ryggen. Men nu har jag avregistrerat och packat de bortåt 250 norskböcker som gymnasiet i Brønnøysund ska överta!! Vi har himla tur, förresten. Här vill lärarna byta ut Signatur 1 och Signatur 2 mot Klar Melding 1 och Klar Melding 2. Och vad tror ni norsklärarna i Brønnøysund har kommit fram till? Jo, att de också vill byta - men från Klar Melding till Signatur!! Så vi kastbyter. Och sparar stora summor pengar. Det enda problemet är hur vi ska frakta böckerna mellan varann utan att anlita Posten och betala en förmögenhet. Just nu lutar det åt att den ena bibliotekarien i Brønnøysund kan får sin bror (som har lastbil) att ta med sig alla kartongerna om han ändå ska vägen fram under sommaren. Om inte? Tjaa... då lutar jag att försöka ställa mig in hos nån av kollegorna. Eller lånar skolbilen och köra själv. Vi får se!!



Soligt och fint imorse. Sen har det regnat lite till och ifrån under dagen. Såklart. Det är fotbollscup i Mosjøen i helgen, man hade ju kunnat hoppas på fint väder för alla ungarna. Nu är risken att det blir lervälling på gräsbanorna... Men det är varmare än det varit hittills i sommar. +20. Alltid något!







Dags att sluta jobba och bege sig hem för att ta emot gästerna. Sonja och Per är på ingång!!


Trevlig helg!!

... jamen just det: GLAD MIDSOMMAR till er som bor i ett land där man firar sånt!! Norrmännen skakar på huvudet åt vår dans runt midsommarstången, de gjorde till och med en reklamfilm på temat häromåret: http://www.youtube.com/watch?v=Jk3KQTQI2jc

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0