Punka!

... eller i alla fall en trasig ventil. Bakdäcket på cykeln var platt som en pannkaka när jag skulle cykla hem från jobbet idag. Försökte pumpa men det var helt meningslöst. Ringde Unni och klagade min nöd - och svisch, så var hon och EA på plats!! Han tog cykeln tillbaka till jobbet (jag hade hunnit släpa med mig den en bit), och så gjorde Unni mig sällskap på promenaden hem. Snällingar!!

Jaja. Det blev några extra motionsminuter att registrera tack vare detta, det tar ju betydligt längre tid att GÅ hem... :)
_ _ _ _ _

Köpte en tuja igår - en sån där buske som mest liknar en en fast inte lika stickig. Har planterat den i hålet i verandan, precis utanför dörren. Tänkte lägga ut en bild men kamerakabeln ligger i cykelväskan som övernattar i baksätet på EAs och Unnis bil. Så ni får se den en annan gång!
_ _ _ _ _

Borde kanske gå och lägga mig... ska ju köra 52 mil imorgon. Sweden, here I come!! Har packat klart, diskat, vattnat blommorna, efterdragit muttrarna på bilen efter bytet till sommardäck... och ja, nu är jag redo för lite ledighet! Blir nog sporadisk blogg-uppdatering. Kanske om jag får liv i datorn på Holmön, har ju tänkt hinna med en sväng ditut. Annars: bye bye so long, jag är tillbaka på måndag! Bara för att packa om och åka till Bodø på studiesamling tisdag morgon. Full rulle...!

GOD NATT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0