Russ russ russ...

Äh. Nu är russefeiringa igång. Jag beskrev fenomenet redan i fjol - och  nä, det är inte mycket som har ändrat sig. Fast det visar sig ha tillkommit ett krav: att kopiera antingen brösten eller rumpan på bibliotekets kopieringsmaskin (och sedan sälja bilderna till högstbjudande). Det var några tjejer som försökte tidigare idag, men bilderna blev visst inte av nån vidare kvalitet...
När de lämnade biblioteket flyttade jag helt sonika in kopiatorn på mitt kontor. De får gärna tycka jag är en surkart. Men hallå - dels vill jag inte ens tänka på hur kopieringsglaset ser ut när x antal nakna kroppsdelar passerat, dels kan de faktiskt ha sönder hela maskinen!!


_ _ _ _ _

Inte nog med allt festande och alla krav - man måste naturligtvis vara rätt klädd också.
Vad det kostar? En förmögenhet.

I tillägg är det vanligt att skriva hälsningar på byxorna (typ som i studentmössorna hemma - om man nu fortfarande gör det... det var i alla fall så på min tid). En av killarna går runt med årets mysigaste hälsning:


Festa med måtta! Kram mamma.
_ _ _ _ _

Idag har vi haft besök från en österrikisk skola (samarbetsprojekt med lantbruksskolan). De var uppdelade i flera grupper och alla kom in på biblioteket. Jojo, nog för att min engelska är ringrostig - men det är inget jämfört med tyskan...! Lyckades haspla ur mig ett par meningar men sen var det stopp. Så jag fick gå över till engelska i alla fall. Hade problem med att förstå dem också - för jag undrar om de inte pratade nån slags dialekt...

Hur som. Det var lärare här på skolan som guidade, och den förste pekade på mig och sa "Diese Dame ist sehr beliebt bei unseren Studenten". Tack för det!! :)

Sen gick det en kvart så kom nästa lärare med nästa grupp elever, och han sa att "Jenny is probably the best librarian in this part of the world".

Sen gick jag omkring med blossande kinder en bra stund... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0