Bodø igen

Jo, det blev buss, inte bara mellan Dunderland och Rognan men hela vägen från Mo i Rana till Bodø. Och när vi körde upp på Saltfjellet förstod jag med all önskvärd tydlighet varför tåget inte gick... på ett ställe hängde rälsen fritt i luften, på andra ställen låg den under vatten. Urk!!

Även E6:an låg under vatten på ett ställe, men inte värre än att bussen tog sig fram. Saltdalsälven har vällt över sina breddar och där Rickard & co brukar parkera sina husvagnar när de är på laxfiske - ja, där var det bara en enda stor pöl...
_ _ _ _ _

Sitter på hotellrummet och bloggar - ska snart snubbla isäng. Lååååång dag. Måste först bara berätta att jag fått en hel SVIT. Det måste vara första gången!! Nästan så jag går vilse... lite sällskap hade nog inte varit så tokigt! :) :)

   
_ _ _ _ _

Det här är ju löjligt. Registrerade precis de 45 min. det tog att gå till färjan i söndags. Därmed hoppade jag upp från 669 till 117 plats i Sykle til jobben-aksjonen. Öhhh? Nåja, rasar lika fort igen då det inte blir tid till vare sig cykelturer eller promenader den här veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0