Medioker quiz-kväll

... något som delvis berodde på att jag som så kallad Sverige-expert inte ens kände igen Rednex!! Skrutt. Nu var det i och för sig en ballad vi fick höra - och jag tror aldrig jag hört den förr - men det är ingen ursäkt. När det dessutom var följdfrågor (Från vilket land kommer bandet? Vad heter deras största hit?) missade vi ännu fler poäng. Morr.

Och så har jag dyrt och heligt lovat att lära mig alla amerikanska presidenter. Vi skulle nämligen precisera vilka som var presidenter vid tiden för följande personers död: drottning Victoria, Bob Marley... och... ehh, se där, nu minns jag inte ens vilka det var! Vi svarade hur som helst fel på fyra av fem. Suck.

Och som om inte detta var nog  - om vi bara hade lyssnat på Unni hade vi skuttat upp från en sjätte- till en tredjeplats i andra omgången. Förlåt förlåt förlåt kära syster, hädanefter ska jag ALLTID lyssna på dig!!!!! Såklart det var Eminem och inte 50 Cent!!!

PS. Fast jag lyckades rädda en aning av mitt stukade svenska självförtroende när jag i alla fall visste (eller snarare gissade) i vilken Bergman-film som Max von Sydow spelar schack med döden. Det berodde dock mest på att Det sjunde inseglet var den absolut enda Bergman-film jag kom på...
_ _ _ _ _

Elev: - Hej  Jenny, har du Saras nycklar?

Jag: - Nej, det är ingen som lämnat in några nycklar här, fråga på kontoret.

Eleven: - Men asså! Det är ju en bok ju! Som heter Saras nycklar!

Ooops.


Kommentarer
Postat av: Unni

Kjære deg. Du er selvsagt tilgitt, men jeg håper virkelig du ikke skal tro på meg bestandig:) ....og dessuten syns jeg at du er veldig flink!

2010-11-16 @ 18:18:21
Postat av: Jenny

Jo da! Og sammen er vi dynamitt!! :)

2010-11-16 @ 19:01:04
Postat av: Unni

That's right:):):)

2010-11-16 @ 21:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0