Äntligen!!

Tjolahopp, tjolahej - JAG HAR FÅTT ETT NYTT KYLSKÅP!!!!!

Det satt långt inne, men nu har Elkjøp bestämt sig för att det gamla ska skrotas. Jag fick komma och välja ett nytt igår - egentligen har de beställt ett skåp motsvarande det gamla men jag behövde inte vänta på det utan fick gärna ta ett annat, och lägga pengar emellan om jag ville ha ett mer exklusivt. Och det ville jag... :) Fick det levererat i eftermiddag, så nu har jag ett kombiskåp från LG med separata termostater, larm, automatisk avfrostning och diverse annat finlir. Nu vore det ju själva attan om det inte skulle funka!

   

Så nu väntar jag ivrigt på att alla kylvätskorna ska rinna på plats efter transporten så att jag kan sätta i sladden och skjuta in skåpet på plats. Det här blir bra!!
_ _ _ _ _

Vi var ett decimerat gäng på quizen igår - Odd var på kurs (eller nåt). Så vi var det minsta laget på plats. Men trots att vi bara var tre, och trots att det var hela 14 lag som tävlade, kom vi på 5:e respektive 6:e plats och inte mer än fem poäng efter vinnarna i någon av rundorna. Det tycker vi är ganska bra gjort!! Det var skitsvåra frågor (det var det inte bara vi som tyckte) - har nån hört talas om kantonen Ticini i Schweiz? (som är en av två med italienska som huvudspråk) Eller vem som var statsminister i Norge 1910-1912 (Wollert Konow) Eller vilka grenar som ingår i modern femkamp? (jag kunde fäktning men sen var det stopp... de andra är hästhoppning, simning, skytte och terränglöpning) Eller vilket grundämne som har namn efter gudinnan Frejas andra namn? (Vanadium - hon kallades också Vanadis)

Vi lär oss nåt nytt varje gång! :)


Måne över Øyfjellet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0