Sockertoppen

Celebert besök i Mosjøen i helgen - Robin Bryntesson, svensk landslagsskidåkare, har anordnat ett läger för barn och unga med diabetes. Och var håller de till? I matsalen här på skolan! Väldigt tryck därute just nu (biblioteket ligger vid sidan av så jag får med mig det mesta) - de spelar Eric Amarillos Om sanningen ska fram på högsta volym... :)

Jag hälsade på Robin när jag kom, och kollade att det är OK att jag passerar genom matsalen (det är liksom enda vägen ut ur biblioteket, om jag inte hoppar ut genom fönstret). "Inga problem", sa han - så gick det ett par sekunder innan han ryckte till och sa "Men är du svensk?!"

Hehe. Jo. Så då passade jag på att berätta att jag är den där galningen som står med svensk flagga och viftar på Bysprinten. "Aha", sa han, och det lät i alla fall som att han hade sett den. Flaggan alltså. Men jag vet inte.

Och nu slår det mig att jag aldrig lade ut den där artikeln från Helgeland Arbeiderblad, den där de intervjuade den knasiga svenskan om hennes iver att heja fram de blågula. Ska se om jag fortfarande har den kvar nånstans, även om det var en helt ryslig bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0