Smycke



Mamma hade hunnit berätta för pappa att jag önskade mig (bidrag till) ett smycke till min födelsedag. Så vid sextiden på morgonen tassade han in till mig med ett kuvert från honom och mamma. Sen fick jag en slant av lillasyster med familj också, och tillsammans blev det precis vad Bysmykket Mosjøen kostar. Igår var jag hos guldsmeden och köpte det. Det blir ett fint minne att ha.

När mamma sms:ade och frågade vad det kostade - och jag svarade att det var ganska dyrt - kom det ett snabbt svar (hon hade då sett bild av smycket på min blogg): "Det är fint för hela den summan, baske mej!"
_ _ _ _ _



En centimeter med snö räcker för att ge intryck av att vintern är i antågande. Men visst hoppas
jag på mycket, mycket mer vad det lider.

Solen gjorde en försiktig framstöt idag, men två veckor innan vintersolståndet och så nära
polcirkeln är det just så pass att den hinner visa sig innan den försvinner igen.


_ _ _ _ _

Stormen förra helgen tog knäcken på det största trädet i "min" trädgård. Nåja,
så blir det lite ljusare på min veranda.


_ _ _ _ _

Jag och Unni har varit på julmarknad på Mosjøen vgs studiested Marka idag (jaja, skolan går fortfarande under namnet "Landbruksskolen" i folkmun). EA skjutsade oss - det är ju fortfarande inte någon tjäle, därmed var det stört omöjligt att parkera på åkern bakom skolan där det brukar vara parkeringsplats, så istället för att ta bilen själva och riskera att få lämna den en bra bit från skolan körde han oss ända fram.

Om vi gjorde några fynd? Hm. Jag kom hem med två hyacinter, och inget mer. Såg en jättefin sticketröja med bilar och lastbilar som Rasmus skulle älskat, men dels var den i storlek 4 år, dels var den helt oproportionell (väldigt, väldigt kort och bred). Som Unni sa, jag får nog lära mig sticka och göra en själv!

   

Kommentarer
Postat av: Marie

Kanonfint smycke!!!

2011-12-04 @ 20:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0