Skolavslutning & sankthansbål

Nu är det sommarlov! Efter en mysig avslutning, först med eleverna och sen med personalen, blev skolan plötsligt ett ganska tomt ställe. En skola utan elever är liksom inte riktigt en skola. Å andra sidan är det skönt att få lite tid till allt sånt där som jag ligger efter med. Dessutom väntar jag ett par hundra nya läroböcker som ska plastas och registreras...

Från avslutningen:





Dagens bästa: Henrik och Markus spelade och sjöng, och när de var färdiga passade Henrik på att hälsa till bibliotekarien, "för Jenny är den sexigaste jag vet, hon är alltid glad - till och med när vi lämnar tillbaka böckerna för sent".

Ähum.

Sexig??????????

Jahaja. Det hade jag inte riktigt väntat...!
_ _ _ _ _

Ikväll hängde jag med Unni, EA m.fl. (vi var väl bortåt 15 personer) ut till Orsdalen där vi grillade och njöt av solen (som just idag bestämt sig för att lysa). Det är sankthansaften och då är brasor och korv med bröd närmast obligatoriskt!





För enkelhetens skull hade Unni med sig en engångsgrill. Den levde sitt eget liv. När vi hade fått lämplig glöd och lagt på hamburgarna slog flammorna plötsligt upp! Unni försökte få bukt med dem - med något tveksamt resultat (se bilden längst till höger). Men maten smakade bra! :)

   

De andra eldade också rejält...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0