Full fart

Ligger inte direkt på latsidan bara för att jag är ledig från jobbet... :)

Den planerade resan till Holmön i torsdags blev inställd på grund av att SMHI varnade för stormvindar. Istället hämtade jag pappa i Norrfjärden på morgonen (han åkte iland innan ovädret skulle braka lös) och så ägnades dagen åt diverse ärenden på stan (Norra Skogsägarna, Clas Ohlsson mfl - ja, det var mest pappa som hade ärenden, jag agerade chaufför) plus ett besök i Vännäsby. Och så åkte jag tillbaka dit på kvällen och satt barnvakt. Den charmige lille herrn verkar inte nämnvärt berörd av att han är gipsad, utan snurrar runt precis som vanligt - vilket gjorde att mostertante var lagom mör när föräldrarna kom hem... :)


Öfararen, som ersätter Helena Elisabet (som är på varv)

Igår var dagen för alla mina egna ärenden. Och de var mååånga. Det mesta föll på plats, med ett par undantag. Willys hade inte mer än 26 kakor Eldorado Mörk Block. Jag behöver minst dubbelt så många. Grr. Och ICA Maxi hade slut på mandelmassa.

Sen blev det middag på Allstarz med Marie. Gott och trevligt!! Och så visade de kvalmatchen Sverige-Finland på storskärm så vi fick med oss matchen också... :)

Idag har vi haft mysdag i Vännäsby. Rasmus pratar hela tiden, säger "hej", "bå" (blåbär), "muu" (kossa), "voff" (hund), "mo" (mormor) med mera. Härliga unge!!

Nu återstår att packa, sova, skjutsa ner pappa till färjan imorgon bitti och så styra kosan mot Norge. Synd att en helg går så fort!! Men samtidigt ser jag fram emot turen, lyssnar på Kathryn Stocketts Barnepiken (Niceville) och den är riktigt, riktigt bra.

Ja, förresten, jag har hunnit fixa ny dator åt mamma också! Med trådlöst nät, Net1. Så nu lär hon komma att surfa hela dagarna... :)


Höstfärger i Sävar




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0