Slut på semestern

Jahaja. I år hade jag fem veckors semester - men vad hjälpte det? Tiden gick för fort i alla fall!!

Igår eftermiddag lämnade jag Holmön, och imorse åkte jag från Rasmus & co i Vännäsby med siktet inställt mot Norge. I höjd med Storuman blev jag stoppad av ett par herrar som fått punktering men inte hade verktyg för att kunna byta däck. Vilken tur att jag har en universalhylsnyckel i bilen! Dessutom visade det sig att världen är liten - den ene av dem var på Holmön förra helgen, och båda bad mig hälsa till holmöbor som de känner!
 
Det kommer bli många blogginlägg och bilder framöver - men jag börjar bakifrån med dagens färd längs Blå Vägen:
 
Såg mörkt ut ett tag... men bara två kraftiga regnskurar, annars sol
 
Tärnaby kyrka
 
Fortfarande snö på fjället
 
Hattfjellet i Hattfjelldal
 
Jag svängde förbi jobbet när jag kom till Mosjøen. Det nya golvet är jättefint! Men golvlisterna saknas och en vägg är ännu omålad, så det kan bli en kamp mot klockan att hinna få allting tillbaka på plats innan skolstart...
 
Till min lättnad har de fuktskadade böckerna i magasinet ännu inte börjat lukta - skönt. Dessutom sa vaktmästaren när han ringde häromdagen att det kan hända att jag har ström ett par timmar imorgon förmiddag - den nya elcentralen kommer med tåget, och de törs inte koppla ur den gamla förrän de kollat att den nya är intakt. Ska tro om jag klarar att memorera var alla böcker ligger innan det blir svart?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0