Spänning

Ehh... jag tror möjligen att arbetslusten börjar tryta. Var på skolan idag också, och tog med en trave böcker hem, samt en massa streckkoder som ska knappas in. Meeen... så tog jag också med mig den nya DVD:n The Grey - och kom fram till att jag precis skulle hinna se den innan OS-avslutningen... inget svårt val! :)
 
Men såhär i efterhand vet jag inte riktigt om det var så smart. Handlingen: ett flygplan störtar i Alaskas vildmark. En handfull män överlever, med jägaren Ottway (Liam Neeson) i spetsen. De omringas snart av blodtörstiga vargar, och ger sig av från nedslagsplatsen för att söka skydd i skogen. Vargarna följer efter...
 
Alltså. Vargar är rovdjur. Flockdjur. Men är de verkligen så stora? De framställs närmast som monster från en skräckfilm... vilket det ju i och för sig är. Hurves. Läskigt. Jag gillar Liam Neeson, men det här var inte riktigt min typ av film. Jag gillar action och spänning, jodå, men det här blev mest bara otäckt. Och dystert.
 
Så nu sitter jag här försöker lugna ner mig och ställa om till brittisk pompa och ståt - och har fortfarande inte rört de där biblioteksrelaterade arbetsuppgifterna... hmpf. Imorgon...?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0