Utan ström

Hm. Det är... intressant... att jobba på en skola utan ström. Vet inte hur många gånger jag hunnit tänka "vad mörkt det är, slog jag inte på lyset?" innan jag kommer på att det ju faktiskt inte går. Eller det omvända, när jag varit på toa (med ficklampa i högsta hugg) och på vägen ut inte kan låta bli att försöka slå av lyset. Fastän det ju faktiskt redan är beckmörkt. Jojo.
 
Och jobbet? Tja, ja, jo... det är ganska besvärligt utan dator. Jag har en anteckningsbok som jag fyller med allehanda grejer att fixa på kvällstid här hemma - igår plockade jag t.ex. bort alla vattenskadade läroboksexemplar ur bibliotekskatalogen (samtidigt som jag så de svenska handbollsherrarna kämpa sig fram till OS-semifinal). Känns lite konstigt att jobba hemifrån... inte riktigt likt mig, jag brukar ju hellre bosätta mig på jobbet...! :) Ikväll ska jag ändra status på en massa böcker som jag flyttat från vanlig hylla till referensavdelningen resp magasinet. Bara att hoppas att jag skrivt alla siffror rätt. Har inte scanner på den bärbara jobbdatorn så det är hursomhelst ingen vits att släpa hem alla böcker.
 
 
 
Hur ser då bibblan ut? Jo, det tar sig!!
 
 
 
Nu är väl bortåt 2/3 av böckerna tillbaka på plats (tror jag ska hinna resten imorgon),
och första varvet är målat i den nya hörnan:
 

Kanske hinner vi få på plats DVD-hyllorna under morgondagen?
 
Sen ska jag klä om den röda soffan också. Har köpt grå klädsel som liknar den vi har på de andra sofforna + stolarna. Dynorna klädde jag om igår, men stommen måste skruvas isär för att man ska komma åt att fästa tyget.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Du har då inte legat på latsidan! :) Intressant att du skriver noteringslappar till dig själv på norska! Ok att titlarna är på norska, men dina rubriker är det också!

2012-08-09 @ 21:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0