Julfint

I matsalen på skolan har vi både julgran och pepparkakeland! :)
 
 
_ _ _ _ _
 
Nu är jag ungefär halvvägs i julberättandet. Idag berättade jag för en av klasserna att jag ska ha svenskt jullov den här gången, det vill säga till efter trettondagen (i Norge börjar vårterminen redan 3 januari, trettonhelgen finns inte här). "Om jag får ledigt", lade jag till, eftersom jag faktiskt inte fått svar på min ledighetsansökan än. "Jamen det är väl klart du får, du som jobbar så hårt", sa en av eleverna. Hehe... :)
 
Faktum är att jag känner av den senaste tidens ganska häftiga tempo - när man inte hinner slappa av på helgerna blir det jobbigt i längden. Men nu till helgen har jag inte fullt så mycket inplanerat. Fixa det som eventuellt inte är klart på julkorts- och julklappsfronten (fast en del julklappar väntar jag med tills jag kommer till Sverige), packa, kanske baka lite (men inte biskvier eller pepparkakor!!), och inte minst - umgås med Unni!
 
Ikväll har jag julpyntat. Och dammtorkat (utan att det tål närmare granskning). Julkorten ligger där jag la dem igår - julklapparna också. Men imorgon - då... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0