Julförberedelser

Här går det i hundra knyck! Kom till Vännäsby sent på onsdag kväll (var så trött att jag stannade och nickade till flera gånger längs vägen så klockan närmade sig 23.30 innan jag var framme). Torsdag morgon gick reveljen 06.10 då Rasmus förkunnade: "Moster Jenny! Upp! Baka pipparkakor!"
 
Bara att kliva upp!
 
Fast det blev inget bak - vi for till stan istället och fixade diverse julärenden. Höjdpunkten var när vi stannade utanför ÖB - Eva rusade in, medan jag stannade i bilen med barnen och vi sjöng "Idas sommarvisa" medan snön yrde runt bilen. Stämningsfullt... :)
 
Torsdag eftermiddag körde jag till Norrfjärden och hämtade pappa. Kvällen ägnades åt julstädning i Sävar, samt tvätt (se nedan).
 
Igår morse åkte vi in till stan, fixade ännu fler ärenden, sammanstrålade med Eva och barnen, fikade, fortsatte gatloppet mellan butikerna, sammanstrålade med Sonja och Per som pausade på sin väg till Malå, körde en vända till Vännäsby med tvätt (ja, för Eva och Rickards tvättmaskin har lagt av precis såhär inför jul och gissa om det blir mycket tvätt med två småbarn?) - och sen tillbaka till Sävar och inläggning av sill, gravning av lax samt knäckkok.
 
Imorse hängde jag på låset till Coop när de öppnade kl 8, sen hem till Sävar, packa, fika med bästa grannarna, sen in till stan och hälsa på farbror med fru, tillbaka till Sävar, tvätta en maskin till, packa bilen full med julklappar och annat - och så styra kosan mot Vännäsby.
 
Där är vi nu, och nu väntar sängen. Hoppas lilleman och hans syster sover liiite längre än till 06.10 imorgon bitti... :)
 
Bilder? Hm. Inte just nu, orkar inte leta rätt på kameran. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0