Euphoria

Jodå. Det gäller ju att ha tro på sig själv. Men med måtta. "Ni gjorde en miss, Sverige. Mitt nummer är det fetaste - någonsin" sa Danny efter den snöpliga andraplatsen i Melodifestivalen igår. Men hallå, det kan ju - helt enkelt - ha varit så att Loreen var bättre. Man blir inte automatiskt en vinnare för att man pumpar in en kvarts miljon i spejsiga dräkter och ljuseffekter.

Blir spännande att se hur "Euphoria" klarar sig i Baku. Rätt bra, tippar jag.



Minns ni i fjol? Danny blev ju tvåa då också, och totalsågade Eric Saades chanser i den internationella finalen. Jojo. "Popular" kom trea, Sveriges bästa placering på över ett årtionde...
_ _ _ _ _

Fortfarande riktigt skitväder här.



Innehelg, med andra ord. Började städa med liv och lust igår, men kom av mig när jag slog på TV:n och upptäckte att det var femmilen från Holmenkollen. Och så VM-stafetten i skidskytte. Och sen gick jag till Unni och kom hem 00.45. Imorse började jag med schlagern som jag spelat in, sen tremilen från Kollen, så skidskytte-masstarten för herrar - snyggt jobbat, Ferry & Lindström!!

Hm. Men nu ska jag snart leta rätt på en dammtrasa. Även om jag nog måste göra en paus för att se damernas masstart också...

Jag rättfärdigar alla timmar i TV-soffan med att jag sytt ihop min bagarstugepläd under tiden:


_ _ _ _ _

Förresten, jag rensade i tidningskorgen igår, och i botten hittade jag ett snart fem år gammalt nummer av Tidningen 7. Liiite stolt är jag att jag allt över att jag hamnade på samma omslagsbild som Markus Näslund!! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0