Sliten

Nej, nu har jag suttit i soffan hela kvällen och blängt på träningscykeln. Hade verkligen tänkt trampa en mil eller två... men jag är så himla trött. Får naturligtvis skylla mig själv som kliver upp före tuppen för att promenera till jobbet, och inte har vett att lägga mig tidigt. Nätterna blir lite för korta...
 
... och just nu är det dessutom lite körigt på jobbet. Eller jobben, för att vara korrekt. Jag dubbelarbetar för tillfället. Min ena kollega är på väg till Cuba på två veckors semester, och för att hennes bibliotek inte ska stå obemannat delar jag på mig - från och med idag och fram till sportlovet (v.8) jobbar jag på Sentrum kl 8.00-9.30 och på Kippermoen från kl 10.00 (den där halvtimmen går åt till att bylta på sig kläderna och knata mellan skolorna). Nu är ju det här den första dagen så det är väl lite tidigt att uttala sig, men jag tror det kommer bli kul om än lite stressigt!
_ _ _ _ _
 
Nån fler som ser på de brittiska programmen Escape to the Country och Grand Designs? Rekommenderas! :) Har en kanal som heter Vox där de sänder nya avsnitt varenda dag - ungefär när jag äter middag. Vilket ofta innebär att jag intar maten i soffan samtidigt som jag kollar in alla möjliga slags fantastiska byggnader.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha! Det blev 25 km på cykeln! Svetten lackar och rumpan är alldeles avdomnad (den är inte kompatibel med cykelsadeln). Bästa sättet att få upp farten är att se en spännande film - i det här fallet "Die Hard 4.0". Eller, ja... jag har ju sett den förut... och strängt taget är väl de tre första filmerna bättre... men ändå. Full fart är det i alla fall! :) Nu har jag sjunkit ner i soffan för att se slutet - om jag inte hinner somna innan dess.

2013-02-06 @ 21:44:19
Postat av: Anonym

waow! duktiga systern min!

2013-02-07 @ 19:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0